Forum Bug [Resolved]

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :mrgreeninnocent:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Forum Bug [Resolved]

by heruca » Thu Sep 28, 2006 3:22 pm

Could it be that editing was not allowed while maps were still downloading? In any case, I'm glad it's working.

by Venger » Thu Sep 28, 2006 3:17 pm

Hold the Press!!

I can Edit in Vengers Maps ok now.
Dunno wut happened but it appears to be fixed now...

Sorry for inconvieniences...

by Venger » Thu Sep 28, 2006 3:12 pm

Just fyi..

I logged out .. closed the browser... deleted cookies.

Then started at the Main Forums menu area, logged in and went to here where I can edit...

Then went to the Vengers Maps thread and no Edit capability there

I will post in another area than try there and edit this one to let ya know what happens


*edited part*

I posted in the thread about Minimaps and acn edit there ok.
And as obvious Im editing here.
Sorry to thro a wrench in the works

by heruca » Thu Sep 28, 2006 3:02 pm

Permissions look fine. If someone else could please post a test message there and try to edit it, that should help determine if it's a forum issue or if it's just Venger's computer/browser acting up.

by Venger » Thu Sep 28, 2006 3:00 pm

ok thanks!!

by heruca » Thu Sep 28, 2006 2:51 pm

I'll check the forum permissions. They may be wrong, and since no one used this section of the forum much, I never realized it.

by Venger » Thu Sep 28, 2006 2:45 pm

ODD- Well now that I look at it, I can edit this post, but not the Vengers Maps area....

by heruca » Thu Sep 28, 2006 2:28 pm

Odd. What browser are you using? Try deleting cookies and logging in again.

Anyone else having this problem? I haven't messed with the forum settings in weeks.

Forum Bug [Resolved]

by Venger » Thu Sep 28, 2006 2:08 pm

I cannot EDIT a post
The EDIT function does not appear, even tho I am logged in.

Thus I cannot EDIT typos or posts I make

Thanks

Top