BUG: (Win 1.0.6a) Multiple Figure Naming [FIXED]

An archive for tracking bugs that have already been fixed
Balesir
General
Posts: 302
Joined: Sat Mar 25, 2006 2:29 pm

BUG: (Win 1.0.6a) Multiple Figure Naming [FIXED]

Post by Balesir » Wed Mar 14, 2007 7:43 pm

Hi,

Playing around trying to get the 'disappearing figure bug' again (no luck so far) I got a curious effect when placing 4 goblins using the 'multiple identical figure' method in the figure placement edit box.

I placed 4 figures called 'Goblin' in the placement box. I got the following names:
  • Goblin 01 01 01
    Goblin 01 01 02
    Goblin 01 02
    Goblin 02
Same thing with 'Cat', so it's repeatable.
Balesir

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9371
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Wed Mar 14, 2007 7:47 pm

I've seen that before, but I thought it only happened when the unit's artwork had a number at the end of the filename. I'll check it out.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9371
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Mon Mar 19, 2007 11:53 pm

This is fixed for v1.0.6b. :D

Looks like I had accidentally "broken" the feature in v1.0.6a.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Locked