Page 1 of 1

1.4c turn end button.. lost...

Posted: Sun Mar 01, 2009 11:21 am
by nortonweb
Hi

For the life of us we couldn't see this end turn button that 1.4c says it has on the screen... where is the little feller???

Posted: Sun Mar 01, 2009 11:39 am
by heruca
It's a bug. See this thread. It's been fixed for v1.4d, but until then you'll have to use the Turn Sequencer to step the sequence.

Posted: Sun Mar 01, 2009 6:06 pm
by nortonweb
Ahh the hidden End Turn Button bug report was hidden in the hidden figure bug report... cunning :D

Thats good we got very confused last night...