1.4e - Script error when assigning a unit to the GM

An archive for tracking bugs that have already been fixed
hjmaier
Captain
Posts: 60
Joined: Tue Aug 26, 2008 11:11 am
Location: Germany
Contact:

1.4e - Script error when assigning a unit to the GM

Post by hjmaier » Sun Mar 15, 2009 7:41 am

Hi,

there is an script error:

String does not end correctly
assignOwner"GM

It happens when you try to assign a unit to the GM, using the Unit settings window.

Best regards
hj

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9323
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Mar 15, 2009 8:31 am

This is already fixed for v1.4f. In the meantime, this error can be avoided by using the unit's contextual popup menu if you need to change the owner to "GM".

See the first 7 posts in this thread.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Locked