Bug: Various Audio (Beta 1.09)

An archive for tracking bugs that have already been fixed
Locked
User avatar
Halebop
Moderator
Posts: 632
Joined: Mon Nov 21, 2005 10:16 am
Location: Auckland, New Zealand

Bug: Various Audio (Beta 1.09)

Post by Halebop » Tue May 02, 2006 11:27 pm

WinXP SP2, Beta 1.09

There are some minor issues with the Audio menu and how audio works.

When "previewing" sound FX...
...If "loop" is clicked is sometimes doesn't let me stop previewing the sound. If I click to the next sound I can end up with two sounds playing. This does not duplicate every time

Sending...
...to "Everyone" doesn't always seem to work
...to "Main Party" doesn't always work either
...to individuals always seems to work

Loop...
...doesn't always work on player clients although the sound can keep looping on the GMs

User avatar
Omnidon
Site Admin
Posts: 2186
Joined: Mon Feb 06, 2006 7:46 pm
Location: NY State, USA
Contact:

Post by Omnidon » Thu Nov 02, 2006 6:30 am

Been a long time since audio has been tested, and I still havent tested Send Audio in ages, but I was noticing in one of the campsite encounters that the campfire sound would start cutting out repeatedly in short bursts after a while.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9382
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sat Jul 14, 2007 11:55 am

For v1.0.8a, it is now possible to stop a looping sound on a connected client by opening the Send Audio panel and clicking on the "Loop Continuously" checkbox until it is unchecked.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests