Page 1 of 1

Inability to Reveal Hidden Figures (1.04) [FIXED 1.0.5]

Posted: Sat Jan 20, 2007 7:46 pm
by Farland
So i am using 1.04 and I am running into a strange problem.

I can't seem to unhide my figures after I deploy them.

Thinking it might be being caused by a corrupted download, I redownloaded, deleted the old download, deleted the prefs, and reinstalled. No luck.

The only thing I can think of is this: I am using a custom figures folder. I have been adding to and resorting the tokens for some time, and when I downloaded 1.04, I deleted the figures folder and moved the old one from 1.03. That's the only change I made. I don't see why this would cause this bug, though.

Posted: Sat Jan 20, 2007 8:46 pm
by heruca
Are you trying to Hide/Show units using their contextual menu? If so, that got broken in v1.0.4.

You can still use the Hide/Show command in the BG button's menu, or the [H] hotkey. I think both of those methods work fine.

The command on the contextual menu is already fixed for the next version.

Posted: Sun Jan 21, 2007 10:53 am
by Farland
Yes I was, and that's the problem alright. Thanks.