The "19th figure" Bug [FIXED]

An archive for tracking bugs that have already been fixed
Locked
User avatar
Helizar
Sergeant
Posts: 41
Joined: Sat Jan 20, 2007 9:36 pm

The "19th figure" Bug [FIXED]

Post by Helizar » Sun Jan 21, 2007 12:38 am

The exact message is:

Property not Found

#rotation

script error. Continue?


This seems to happen after I put down 18 or so figures. I get this message when I want to put more figures down. I currently use the 1.0.4 beta on Win XP. This also happened when I used version 1.0.2b. Not sure what it is.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9382
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Jan 21, 2007 1:41 am

Thanks for the report. I'll look into it tomorrow.

There IS currently a limit as to how many figures can be deployed at once, but it should certainly be allowing more than 18 or so.

I intend to greatly increase the number of units that can be simultaneously-deployed, in the very next release.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9382
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Mon Jan 29, 2007 2:38 pm

Well, I found and fixed a bug that was causing more game sprites to be allocated than was necessary, causing the game engine to run out of sprites prematurely, but this only affects v1.0.4 (when cloning was introduced).
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9382
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Feb 11, 2007 7:39 am

This is fixed for the v1.0.5 patch.

(Full Bleed, leave this thread here until you can confirm this.)
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Full Bleed
General
Posts: 499
Joined: Thu Oct 12, 2006 8:45 am
Contact:

Post by Full Bleed » Sun Feb 11, 2007 12:32 pm

heruca wrote:This is fixed for the v1.0.5 patch.

(Full Bleed, leave this thread here until you can confirm this.)
I'm attempting to confirm everything that's supposedly "fixed" before moving it to fixed. All 1.0.5 beta bugs are still posted until after the patch is released.

Glad you knocked this one out.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests