Page 1 of 1

The "19th figure" Bug [FIXED]

Posted: Sun Jan 21, 2007 12:38 am
by Helizar
The exact message is:

Property not Found

#rotation

script error. Continue?


This seems to happen after I put down 18 or so figures. I get this message when I want to put more figures down. I currently use the 1.0.4 beta on Win XP. This also happened when I used version 1.0.2b. Not sure what it is.

Posted: Sun Jan 21, 2007 1:41 am
by heruca
Thanks for the report. I'll look into it tomorrow.

There IS currently a limit as to how many figures can be deployed at once, but it should certainly be allowing more than 18 or so.

I intend to greatly increase the number of units that can be simultaneously-deployed, in the very next release.

Posted: Mon Jan 29, 2007 2:38 pm
by heruca
Well, I found and fixed a bug that was causing more game sprites to be allocated than was necessary, causing the game engine to run out of sprites prematurely, but this only affects v1.0.4 (when cloning was introduced).

Posted: Sun Feb 11, 2007 7:39 am
by heruca
This is fixed for the v1.0.5 patch.

(Full Bleed, leave this thread here until you can confirm this.)

Posted: Sun Feb 11, 2007 12:32 pm
by Full Bleed
heruca wrote:This is fixed for the v1.0.5 patch.

(Full Bleed, leave this thread here until you can confirm this.)
I'm attempting to confirm everything that's supposedly "fixed" before moving it to fixed. All 1.0.5 beta bugs are still posted until after the patch is released.

Glad you knocked this one out.