Blank DIce Macro When Opening ... (Win XP Pro, BRPG 1.1.a)

Help improve BRPG and BGE by reporting any bugs you encounter.
Post Reply
BTS1967
General
Posts: 162
Joined: Sat Jan 27, 2007 2:00 am
Location: Southern CA, US

Blank DIce Macro When Opening ... (Win XP Pro, BRPG 1.1.a)

Post by BTS1967 » Wed Dec 12, 2007 1:22 pm

When opening a macro of a different color set for the first time, it comes up blank.

For example, I have Macro A in color set black and Macro B in color set Red. The first Macro set loads up fine. But the very first time I open Macro B (red dice set) it comes up blank (the dice at the top are set to black and it appears to be blank) with the settings for the macro appearing to be unset.

The work around is to close the macro and open it back up; from this point forward everything works fine when bouncing between macros of different colors.

Regards,
BTS

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9382
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Wed Dec 12, 2007 2:27 pm

Confirmed.

Another workaround, if it's a global Dice Macro, is to use the "Load Macro" button to reload the macro.

I'll go fix this right now.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9382
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Dec 16, 2007 12:49 pm

This appears to be fixed for v1.2.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests