Measure Range tool interferes with Figure Notes

Help improve BRPG and BGE by reporting any bugs you encounter.
Post Reply
User avatar
Kazander
General
Posts: 367
Joined: Sat Feb 23, 2008 7:51 pm

Measure Range tool interferes with Figure Notes

Post by Kazander » Sun Nov 28, 2010 4:02 am

Sometimes, if your target for the Measure Range tool has unit notes, there's a bug. They don't show up, which I'm pretty sure is by design. Instead, you either get an odd graphic square/rectangle or two, either black or white, or you get a notice "unit notes failed to load".

Not a big bug to squash since it doesn't cause a crash or script error, but it's there nonetheless.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9384
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Nov 28, 2010 10:34 am

Thanks for the bug report. Sounds like those squares you are seeing might be the background for the unit's popup notes.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests