Removing Dice Macro Button

Post Reply
Mark
Soldier
Posts: 11
Joined: Mon Feb 19, 2007 2:56 pm

Removing Dice Macro Button

Post by Mark » Sun Jul 31, 2011 9:29 pm

Say, what is the method to remove the Dice Macro Button? I'm using BG as a VT and don't need it.

Mark

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9384
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Jul 31, 2011 9:33 pm

Select the "Disable Dice Macro Button" command from the BG button's popup menu.

There is no preference setting for this yet, so you'll need to do it once per BRPG session.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Mark
Soldier
Posts: 11
Joined: Mon Feb 19, 2007 2:56 pm

Post by Mark » Sun Jul 31, 2011 9:38 pm

Alright, time to upgrade to the latest version : )

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9384
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Sun Jul 31, 2011 11:14 pm

Ah, yes, that command was added in BRPG v1.7a, so you'll have to use that version or later in order to have access to that command. I recommend going straight to BRPG v1.7c.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests