Cant use BRPG anymore

PatMont
Soldier
Posts: 13
Joined: Wed Oct 16, 2013 8:54 pm

Cant use BRPG anymore

Post by PatMont » Sun Jan 12, 2014 1:25 pm

i have this problems at my second game ``Problem reading compileted scripts (209)`` then i can not use the software. I tried to re-install it again without success.

What should i do ?

PatMont
Soldier
Posts: 13
Joined: Wed Oct 16, 2013 8:54 pm

Cant use BRPG anymore

Post by PatMont » Mon Jan 13, 2014 8:50 pm

Finaly i made it to re-install the game but did it with a new version 1.7e (i had 1.7d). The second brpg (player view) version 1.7d and i installed another exe brpg with new version say that i cant use my floating license cause is already in use. What should i do ?

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9370
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Mon Jan 13, 2014 9:54 pm

How did you install the second instance of BRPG? You should follow the instructions posted here.

Do NOT attempt to install the Floating License on your second instance of BRPG. Floating Licenses are meant to be attached to the primary GM Client. You would then log into the GM Client's session with a second instance of BRPG, which is an unlicensed Demo.

Let me know if this helped and you are able to get BRPG working properly.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

User avatar
Omnidon
Site Admin
Posts: 2186
Joined: Mon Feb 06, 2006 7:46 pm
Location: NY State, USA
Contact:

Post by Omnidon » Tue Jan 14, 2014 3:42 am

Keep in mind that "reinstalling" doesn't remove your preferences and license files.
You might consider deleting (or temporarily removing) your preferences file to see if that was somehow corrupted.

Refer to this thread for how to delete your prefs:
http://battlegroundsgames.com/forums/vi ... .php?t=904

Note that any time you create a second instance of BRPG the correct way (by renaming your executable in a second BG folder), it will create a separate prefs file and license file.

Post Reply