Refresh Map

B.O.B.
Soldier
Posts: 10
Joined: Mon Dec 19, 2016 11:36 am

Refresh Map

Post by B.O.B. » Wed Jan 04, 2017 12:34 am

I'm experimenting before my first session that I'm going to run Monday.

Anyway, I'm running 2 instances of the application and in the one that I'm running as a Client, it didn't 'download' the map correctly, so now it displays a corrupted map. I can't figure out how to refresh/redownload the map.

B.O.B.
Soldier
Posts: 10
Joined: Mon Dec 19, 2016 11:36 am

Re: Refresh Map

Post by B.O.B. » Wed Jan 04, 2017 12:43 am

Disregard, I got it to redownload.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9369
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Re: Refresh Map

Post by heruca » Wed Jan 04, 2017 8:33 am

See this thread for some tips to ensure a smooth game session.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Post Reply