Page 1 of 1

Forum Bug [Resolved]

Posted: Thu Sep 28, 2006 2:08 pm
by Venger
I cannot EDIT a post
The EDIT function does not appear, even tho I am logged in.

Thus I cannot EDIT typos or posts I make

Thanks

Posted: Thu Sep 28, 2006 2:28 pm
by heruca
Odd. What browser are you using? Try deleting cookies and logging in again.

Anyone else having this problem? I haven't messed with the forum settings in weeks.

Posted: Thu Sep 28, 2006 2:45 pm
by Venger
ODD- Well now that I look at it, I can edit this post, but not the Vengers Maps area....

Posted: Thu Sep 28, 2006 2:51 pm
by heruca
I'll check the forum permissions. They may be wrong, and since no one used this section of the forum much, I never realized it.

Posted: Thu Sep 28, 2006 3:00 pm
by Venger
ok thanks!!

Posted: Thu Sep 28, 2006 3:02 pm
by heruca
Permissions look fine. If someone else could please post a test message there and try to edit it, that should help determine if it's a forum issue or if it's just Venger's computer/browser acting up.

Posted: Thu Sep 28, 2006 3:12 pm
by Venger
Just fyi..

I logged out .. closed the browser... deleted cookies.

Then started at the Main Forums menu area, logged in and went to here where I can edit...

Then went to the Vengers Maps thread and no Edit capability there

I will post in another area than try there and edit this one to let ya know what happens


*edited part*

I posted in the thread about Minimaps and acn edit there ok.
And as obvious Im editing here.
Sorry to thro a wrench in the works

Posted: Thu Sep 28, 2006 3:17 pm
by Venger
Hold the Press!!

I can Edit in Vengers Maps ok now.
Dunno wut happened but it appears to be fixed now...

Sorry for inconvieniences...

Posted: Thu Sep 28, 2006 3:22 pm
by heruca
Could it be that editing was not allowed while maps were still downloading? In any case, I'm glad it's working.