BUG: Right Click Before Loaded (RC2)

Help improve BRPG and BGE by reporting any bugs you encounter.
Post Reply
User avatar
Omnidon
Site Admin
Posts: 2186
Joined: Mon Feb 06, 2006 7:46 pm
Location: NY State, USA
Contact:

BUG: Right Click Before Loaded (RC2)

Post by Omnidon » Sat Jul 29, 2006 8:50 pm

RC2 Public

Rightclicking on the grid before BRPG is fully loaded produces this:

Image

Clicking to Yes doesn't seem to cause any ill effects so far.
Last edited by Omnidon on Thu Aug 10, 2006 9:59 pm, edited 3 times in total.

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9385
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Thu Aug 10, 2006 3:13 am

This is fixed for RC2a (which is what I'm calling the patch I'm about to upload).
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

User avatar
Omnidon
Site Admin
Posts: 2186
Joined: Mon Feb 06, 2006 7:46 pm
Location: NY State, USA
Contact:

Post by Omnidon » Thu Aug 10, 2006 9:59 pm

Nope, I can still get this consistently in RC2a

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9385
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Thu Aug 17, 2006 12:37 am

I'm pretty sure I've now disabled right-clicks until the About window is clicked away. So you should now be unable to "break it" by right-clicking furiously during launch.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

User avatar
Omnidon
Site Admin
Posts: 2186
Joined: Mon Feb 06, 2006 7:46 pm
Location: NY State, USA
Contact:

Post by Omnidon » Thu Sep 28, 2006 9:45 pm

Venger wrote:I have noticed that when I load BRPG if I wait until the Logo Button appears I will not have problems with placing Objects or Figures.

However if I right click before that time, I will get these kind of messages

Image

Sometimes the Figure Selection Dialogue will appear and sometime it wont.

So, it works best if I wait for the Red Button to appear before poking around.
heruca wrote:Yes, that's the same as this bug.

It's fixed in v1.0. Until then, the "workaround" is to wait until it's done loading and initializing before you do anything else. When the cell highlight graphic appears, that's you're cue that you're good to go.
It's fixed in v1.0? I seem to remember being able to duplicate this bug in the latest test candidate, though I'm having trouble doing so now. I'll tell you if I manage it.

Full Bleed
General
Posts: 499
Joined: Thu Oct 12, 2006 8:45 am
Contact:

Post by Full Bleed » Mon Feb 12, 2007 5:30 pm

A variant of this still exists in 1.0.5beta with Win XP Pro.

I'm not getting a "Property Not Found" error when testing this... but I do get a major Windows error that auto closes the program:

"Macromedia Projector has encountered a problem and needs to close."

User avatar
heruca
Developer
Posts: 9385
Joined: Sun Nov 20, 2005 11:58 pm
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by heruca » Mon Feb 12, 2007 6:35 pm

Hmm, that's not exactly progress.. At least it's an easily-avoidable bug.
:arrow: Please help spread the word about BRPG and BGE, and never hesitate to tell me how I can make them better suit your gaming needs.

Full Bleed
General
Posts: 499
Joined: Thu Oct 12, 2006 8:45 am
Contact:

Post by Full Bleed » Mon Feb 12, 2007 7:24 pm

heruca wrote:Hmm, that's not exactly progress.. At least it's an easily-avoidable bug.
Yeah, you have to go out of your way to make it happen. But sometimes, things like this end up relating to other issues.

User avatar
Omnidon
Site Admin
Posts: 2186
Joined: Mon Feb 06, 2006 7:46 pm
Location: NY State, USA
Contact:

Post by Omnidon » Tue Feb 13, 2007 7:08 am

Yeah, what Full Bleed was getting may be related to the tabbing away problem, since going to another window while BRPG is loading also causes a crash.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests